Akce

SVATOMARTINSKÉ SPECIALITY

10. 11. 201712. 11. 2017

Kolektiv naší restaurace Vás srdečně zve od pátku 10.11 2017, k příležitosti oslav svatého Martina,
k příjemnému posezení, doprovázené degustačním menu složené z husích specialit.

CHYBĚT NEBUDOU ANI TRADIČNÍ SVATOMARTINSKÁ VÍNA

MENU

 

PŘEDKRM

Jemná paštika z husích jater balená ve slanině s domácím škvarkovým chlebem,
brusinkové chutney
88.-

HLAVNÍ CHOD

Pomalu pečené husí stehno, červené zelí, bramborový knedlík a karlovarský knedlík
278.-

Grilovaná husí rolka plněná mladým špenátem balená v moravské slanině, bramborové pyré,
silný demi glace, konfitovaný česnek
278.-

DESERT

Domácí jablečný koláč s créme fraiche, zmrzlina s vlašskými ořechy,
68.-

Steaky - švýcarská bio farma Qualivo

19. 09. 201421. 09. 2014

 Degustační menu

Vážení přátelé, dovolujeme si  Vás pozvat  na tento pátek 19.9.2014 do naší restaurace Steak House. Připravily jsme pro Vás degustační  tříchodové menu z hovězí svíčkové v bio kvalitě od švýcarské firmy QUALIVO. Maso z této farmy odebírají restaurace, které jsou oceněny  Michelinskou hvězdou. Toto maso je  z  mladých býčků volného chovu.                          ( cena tohoto tříchodového menu je 599.- )

 

PŘEDKRM

Hovězí carpaccio s papričkama jalapeňos, hoblinami parmigiano regiano a rukolou,

olivovým olejem a balsamicem

       HLAVNÍ CHOD

 LADY STEAK

Beefsteak servírovaný na francouzských fazolkách s restovanou šalotkou a italskou pancchetou, demi glace, focaccia plněná sušenými rajčaty.

GURMAN´S STEAK

Fillet mignon s bernskou omáčkou, grilovaná zelenina marinovaná v medu a balsamicu, pečený brambor gratinovaný bylinkovým máslem

 

DESERT

Pistáciové créme brulee s pistáciovou zmrzlinou s kousky belgické čokolády

VÍNA

Nik Weis St. Urban Hof – Riesling  2013

Castel Firmian  Pinot Grigio  2012

Luccarelli Primitivo Puglia  2013

Casas del Bosque  Cabernet Sauvignon  2013

 

Těšíme se na Vaší návštěvu a také na Váš názor .

Tým restaurace Steak House

Rezervace na 556 706 304

Španělský víkend

18. 11. 201021. 11. 2010

Steak House a la espanol

ENTRADA - PŘEDKRM

Plato con Jamós Serrano 98.-

talíř se sušenou šunkou, ovčím sýrem, plněnými olivami, plněnými papričkami a sušenými rajčaty, pečivo

SOPA - POLÉVKA

Hovězí consommé z oháňky 38.-

PRINCIPAL PLATO – HLAVNÍ CHOD

Paella 168.-

kuřecí nudličky, španělská klobáska, šunka seráno, zelenina na šafránové rýži

Atún 240.-

Steak z tuňáka s grilovanou cuketou a šalotkou na limetko-bazalkové omáčce

Steak „Corrida“ 268.-

Hovězí steak v kabátku z šunky Seráno s grilovaným kukuřičným klasem servírovaný na rajčatovém sugu s kapary

Rumpsteak „El Bulli“ 220.-

marinovaný v čerstvém chilli a česneku podavaný s gril.papričkami

Fajitas 186.-

Grilované kuřecí a vepřové proužky s restovanou paprikou a cibulí, podávané v tortille, salsou picante, smetanou a sýrem

Solomillo de cerdo 158.-

vepřová panenka s Andaluskými houbičkami

Fuente dos personas 480.-

Rozmanitá mísa pro dvě osoby - žebra, steaky, kuřecí, gril. zeleina, 3druhy salsa, plněné brambory

POSTRE - DESERT

Ricota s medem servírovaná na flambovaném lesním ovoci 78.-

GUARNICIÓN - PŘILOHY

Tortila 36.-

Zapečený brambor (Patatos asados) 36.-

Svatomartinské husy

10. 11. 201014. 11. 2010

Svatomartinská husa

Oslavte příchod Svatého Martina lahodnou husí pečínkou a ochutnávkou Svatomartinských vín od moravských pěstitelů. Pečené husí stehno z volného bio chovu(farma Zlaté Moravce u slovensko-maďarského pohraničí) s dušeným červeným zelíčkem a domácím karlovarským knedlíkem 188,- Kč

Od čvrtku 11.11.2010 Vám nabízíme široký výběr moravských Svatomartinských vín.

V+M Borovský-Velké Pavlovice

Veltlínské červené ranné-bílé víno suché s medovým nádechem Muškát Moravský-víno světlé žluté barvy s výrazným muškátovým aroma.

Vinofol-Novosedlí

Modrý portugal-víno granátového zbarvení,lahodné,až květinové chuti.

Svatovavřinecké rosé-růžové víno s plným buketem,sametově lehké chuti.

0,7 l.-180,- 0,1 l.-24,-

Helloween

25. 10. 201031. 10. 2010

Helloween - international

Starter

Rostbeaf (Anglie)

z mladého býčka podávaný na lolo salátu s domácím dresinkem, pečivo 104.-

Kachní játra (francie – oblast Champagne)

restované se šalotkou, mandlemi,slaninkou a kapkou cognacu 88.-

Soup

Drůbeží krém s celozrnnými krutóny (dolní Rakousko) 38.-

Main dish

Marinovaná vepřová panenka (jižní Tyrolsko)

v bylinkové lázni protýkaná pančetou 168.-

Rib eye (Skotsko)

s grilovanou paprikou, plněná sýrovou faší 224.-

Edelfischpfane (Švýcarsko)

tři druhy ryb na šafránovém rizotu, přelité limetkovým máslem 228.-

Krutí steak „Chateau“ (Francie)

na másle s citrónovým tymiánem, zámecké brambůrky s kudrnkou 188.-

Steak „Jager Art“ (Německo)

na omáčce z lesních hříbků a červeného cabernetu, 278.-

těstoviny (Itálie)

Dessert

Čerstvé jahody (Madagaskar)

flambované v karamelu se zeleným pepřem, na vanilkové zmrzlině 88.-

Rezervace

  • Telefon: +420 556 706 304
  •   +420 775 215 824
  •   +420 606 713 410
  • E-mail: info@steak-house.cz

Poslat dotaz

Otevírací doba

  • Pondělí – Pátek: 10:00 – 24:00
  • Sobota: 11:00 – 24:00
  • Neděle: 11:00 – 22:00

Další info

Kde nás najdete?

Restaurace Steak House
Revoluční 1525/6
741 01 Nový Jičín

Ukázat mapu