SVATOMARTINSKÉ SPECIALITY
10. 11. 2017 – 12. 11. 2017
Kolektiv naší restaurace Vás srdečně zve od pátku 10.11
2017, k příležitosti oslav svatého Martina,
k příjemnému posezení, doprovázené degustačním menu složené z husích
specialit.
CHYBĚT NEBUDOU ANI TRADIČNÍ
SVATOMARTINSKÁ VÍNA
MENU
PŘEDKRM
Jemná paštika z husích jater balená ve slanině s domácím
škvarkovým chlebem,
brusinkové chutney
88.-
HLAVNÍ CHOD
Pomalu pečené husí stehno, červené zelí, bramborový knedlík
a karlovarský knedlík
278.-
Grilovaná husí rolka plněná mladým špenátem balená
v moravské slanině, bramborové pyré,
silný demi glace, konfitovaný česnek
278.-
DESERT
Domácí jablečný koláč s créme fraiche, zmrzlina
s vlašskými ořechy,
68.-
Steaky - švýcarská bio farma Qualivo
19. 09. 2014 – 21. 09. 2014
Degustační menu
Vážení přátelé, dovolujeme
si Vás pozvat na tento pátek 19.9.2014 do naší restaurace
Steak House. Připravily jsme pro Vás degustační
tříchodové menu z hovězí svíčkové v bio kvalitě od švýcarské
firmy QUALIVO. Maso z této farmy odebírají restaurace, které jsou oceněny Michelinskou hvězdou. Toto maso je z mladých býčků volného chovu. ( cena tohoto
tříchodového menu je 599.- )
PŘEDKRM
Hovězí carpaccio s papričkama jalapeňos,
hoblinami parmigiano regiano a rukolou,
olivovým olejem a balsamicem
HLAVNÍ CHOD
LADY STEAK
Beefsteak servírovaný na
francouzských fazolkách s restovanou šalotkou a italskou pancchetou, demi
glace, focaccia plněná sušenými rajčaty.
GURMAN´S STEAK
Fillet mignon s bernskou
omáčkou, grilovaná zelenina marinovaná v medu a balsamicu, pečený brambor
gratinovaný bylinkovým máslem
DESERT
Pistáciové créme brulee
s pistáciovou zmrzlinou s kousky belgické čokolády
VÍNA
Nik Weis St. Urban Hof – Riesling 2013
Castel Firmian Pinot Grigio
2012
Luccarelli Primitivo Puglia 2013
Casas del Bosque Cabernet Sauvignon 2013
Těšíme se na Vaší návštěvu a také na
Váš názor .
Tým restaurace Steak House
Rezervace na 556 706 304
Španělský víkend
18. 11. 2010 – 21. 11. 2010
Steak House a la espanol
ENTRADA - PŘEDKRM
Plato con Jamós Serrano 98.-
talíř se sušenou šunkou, ovčím sýrem, plněnými olivami, plněnými papričkami a sušenými rajčaty, pečivo
SOPA - POLÉVKA
Hovězí consommé z oháňky 38.-
PRINCIPAL PLATO – HLAVNÍ CHOD
Paella 168.-
kuřecí nudličky, španělská klobáska, šunka seráno, zelenina na šafránové rýži
Atún 240.-
Steak z tuňáka s grilovanou cuketou a šalotkou na limetko-bazalkové omáčce
Steak „Corrida“ 268.-
Hovězí steak v kabátku z šunky Seráno s grilovaným kukuřičným klasem servírovaný na rajčatovém sugu s kapary
Rumpsteak „El Bulli“ 220.-
marinovaný v čerstvém chilli a česneku podavaný s gril.papričkami
Fajitas 186.-
Grilované kuřecí a vepřové proužky s restovanou paprikou a cibulí, podávané v tortille, salsou picante, smetanou a sýrem
Solomillo de cerdo 158.-
vepřová panenka s Andaluskými houbičkami
Fuente dos personas 480.-
Rozmanitá mísa pro dvě osoby - žebra, steaky, kuřecí, gril. zeleina, 3druhy salsa, plněné brambory
POSTRE - DESERT
Ricota s medem servírovaná na flambovaném lesním ovoci 78.-
GUARNICIÓN - PŘILOHY
Tortila 36.-
Zapečený brambor (Patatos asados) 36.-
Svatomartinské husy
10. 11. 2010 – 14. 11. 2010
Svatomartinská husa
Oslavte příchod Svatého Martina lahodnou husí pečínkou a ochutnávkou Svatomartinských vín od moravských pěstitelů. Pečené husí stehno z volného bio chovu(farma Zlaté Moravce u slovensko-maďarského pohraničí) s dušeným červeným zelíčkem a domácím karlovarským knedlíkem 188,- Kč
Od čvrtku 11.11.2010 Vám nabízíme široký výběr moravských Svatomartinských vín.
V+M Borovský-Velké Pavlovice
Veltlínské červené ranné-bílé víno suché s medovým nádechem Muškát Moravský-víno světlé žluté barvy s výrazným muškátovým aroma.
Vinofol-Novosedlí
Modrý portugal-víno granátového zbarvení,lahodné,až květinové chuti.
Svatovavřinecké rosé-růžové víno s plným buketem,sametově lehké chuti.
0,7 l.-180,- 0,1 l.-24,-
Helloween
25. 10. 2010 – 31. 10. 2010
Helloween - international
Starter
Rostbeaf (Anglie)
z mladého býčka podávaný na lolo salátu s domácím dresinkem, pečivo 104.-
Kachní játra (francie – oblast Champagne)
restované se šalotkou, mandlemi,slaninkou a kapkou cognacu 88.-
Soup
Drůbeží krém s celozrnnými krutóny (dolní Rakousko) 38.-
Main dish
Marinovaná vepřová panenka (jižní Tyrolsko)
v bylinkové lázni protýkaná pančetou 168.-
Rib eye (Skotsko)
s grilovanou paprikou, plněná sýrovou faší 224.-
Edelfischpfane (Švýcarsko)
tři druhy ryb na šafránovém rizotu, přelité limetkovým máslem 228.-
Krutí steak „Chateau“ (Francie)
na másle s citrónovým tymiánem, zámecké brambůrky s kudrnkou 188.-
Steak „Jager Art“ (Německo)
na omáčce z lesních hříbků a červeného cabernetu, 278.-
těstoviny (Itálie)
Dessert
Čerstvé jahody (Madagaskar)
flambované v karamelu se zeleným pepřem, na vanilkové zmrzlině 88.-
Otevírací doba
- Pondělí – Pátek: 10:00 – 24:00
- Sobota: 11:00 – 24:00
- Neděle: 11:00 – 22:00